Raepuhaltamo - Animaatio

Pekotek oy

Se saatiin laadukkaasti, mitä tilattiin ja tilattu tuote vastasi määriteltyjä odotuksia

Jorma Naulapää, Pekotek Oy

Videoita

Projekti

Pekotek Oy on Suomalainen teollisuuden pintakäsittelyjärjestelmiä ja -laitteita valmistava yritys. Heillä oli tarve visualisoivalle animaatiolle raepuhaltamon toiminnasta.

 

3D-animaation esituotanto alkoi, kun kävimme valokuvaamassa ja mittaamassa kaiken laitteiston toimintaan liittyvän materiaalin, jonka pohjalta aloitimme suunnittelutyön. Kaikki suunnitteluun liittyvä materiaali oli jaetussa dokumentissa asiakkaan kanssa, jonka kautta meidän oli helppo saada kommentteja työstämme aikaan ja paikkaan sitoutumatta.

 

Tuotanto käynnistyi mallinnus- ja teksturointityöllä. Tämän jälkeen kamera ja puhaltamo animointiin ja uusia ominaisuuksia lisättiin toiveiden mukaisesti visualisoimaan laitteen toimintaa mahdollisimman hyvin.

 

Valmis teos renderöitiin ehdottomasti laadusta tinkimättä ja yhteensä noin 3500 huolella renderöityä kuvaa muodostavat videon laitteen toiminnasta. Tämän materiaalin päälle editoitiin elokuvallisia efektejä, sekä taustalle musiikit ja äänet. Tämän jälkeen materiaali oli valmis toimitukseen.

Kuvia